Abonează-te la Newsletter-ul SALICE sau reconfirmă abonarea

Newsletter-ul SALICE conține informări lunare legat de Produse Noi, Promoții, Evenimente și noutăți din industria mobilei. Nu pierde nici o noutate sau ofertă specială. 
Abonații noștri au acces primii la campanile de marketing SALICE, fie ele promoții sau concursuri. În anumite cazuri, SALICE își rezervă dreptul de a realiza campanii personalizate de email marketing, dedicate exclusiv celor ce au calitatea de abonați.
* indică câmpurile obligatorii de completat

În contextul intrării în vigoare de la data de 25 mai 2018 al GDPR : Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului și Consiliului European privind protecția datelor cu caracter personal al persoanelor fizice – îți cerem confirmarea / reconfirmarea statutului de abonat la Newsletter-ul SALICE, precum și acordul general de a primi comunicări SALICE în scop de reclamă, marketing, publicitate și sondaje. Îmi exprim consimțământul de a primi Newsletter-ul SALICE cu Produse Noi, Promoții, Evenimente și noutăți din industria mobilei, precum și alte comunicări în scop de reclamă, marketing, publicitate și sondaje pe următoarele canale:

Email Marketing Powered by Mailchimp